Harjoitusryhmät


Painikoulu 

Su 11:30-13

To 17:30-19

Varsinaiseen painikouluryhmään kuuluu noin 7-12 -vuotiaita, painiuraansa vielä aloittelevia, mutta jo tavoitteellisesti treenavia poikia ja tyttöjä. Tarkoituksena on kehittää monipuolisesti motorisia taitoja. Painikoulussa opitaan painitekniikkaa ja otellaan harjoitusmielessä. Painikoululaiset voivat osallistua tähtipaineihin ja ikäkausipaineihin.


Nassikkapaini

Su 11:30-13

Ryhmän muodostavat nassikat eli noin 4-6 -vuotiaat pojat ja tytöt. Harjoittelu on leikkimielistä, tavoitteena on motoristen taitojen kehittäminen ja painiin tutustuminen. Erilaiset kamppailuharjoitukset kuuluvat jo nassikkapainiin. Nassikat voivat halutessaan osallistua tähtipaineihin.Uudet tulokkaat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia tai osallistumaan ryhmän harjoituksiin muutaman kerran aivan ilmaiseksi, ja jos harrastus vaikuttaa mielekkäältä, voi maksaa harjoitusmaksun sekä painilisenssin. Lisätietoja vuoden 2019 lisenssijärjestelmästä painiliitosta.
Kuntopaini

Su 10-11:30

Viime vuosina suosiotaan kasvattaneessa ryhmässä on mukana miehiä ja naisia, isoja ja pienempiä, olympiamitalisteja sekä kuntoilijoita, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista. Harjoitukset sisältävät jumpan, tekniikkaharjoitteita ja erilaisia kamppailutilanteita sekä otteluharjoituksia.

Harjoitusvuorot

Ilmoittaudu harjoitusryhmiin