Harjoitusvarusteet

Harjoitusvarusteiksi kelpaavat mainiosti t-paita ja shortsit. Valitse napittomat, vetoketjuttomat vaatteet. Jalkineiksi käyvät aluksi voimistelutossut tai muut sisätossut tai sukat.

Lisäksi tarvitset pyyhkeen ja vesipullon sekä puhtaat vaihtovaatteet. Harjoitusten jälkeen käydään aina suihkussa. Huomioi ennen harjoitusta, että kyntesi ovat lyhyet ja mahdolliset pitkät hiukset ovat sidotut. Kellot ja korut eivät myöskään kuulu painimolskille.

Painitrikoot ja painikengät

Jos painia innostuu jatkamaan, on vuorossa painitrikoiden ja varsinaisten painitossujen hankinta. Seuran valmentajan Rami Ahosen kautta painivarusteet saa tilattua kätevästi ja edullisesti. Tähtipaineissa voi painia vielä ilman virallista varustusta. Jos tilaat painivarusteita Matbearin verkkokaupasta, ilmoitathan siitä Ramille (rami.ahonen(at)matbear.fi tai 0408672499).

VV:n edustustuotteet

Seurashopista voit tilata itsellesi tyylikkäät mustapunaiset VV:n edustusverkkarit sekä omalla nimelläsi ja VV:n logolla varustetun laadukkaan treenikassin. Seurashopin valikoimassa on nyt myös käytännöllinen VV:n tekninen paita harjoituksia varten.