Kilpailut

Kilpaileminen on tärkeä osa tavoitteellista harjoittelua. Kilpailujen avulla saat tietoa sekä omista vahvuuksistasi että kehittämiskohdistasi, ja usein into harjoitella lisääntyy. Kisoissa saat onnistumisen elämyksiä, mutta opit myös kestämään pettymyksiä. Kilpailuista saat myös uusia kavereita.

Kilpailuja varten tarvitset painilisenssin. Painiliiton sivuilla on esitelty erilaiset lisenssityypit sekä ohjeet lisenssin hankkimiseksi. Tähtipaineja varten tarvitset vähintään H-lisenssin, muihin kisoihin kilpalisenssin, jonka hinta määräytyy painijan iän mukaan. Lisenssin lisäksi voit hankkia itsellesi Sporttiturva-vakuutuksen.

Ole yhteydessä seuran valmentajiin jos kilpaileminen kiinnostaa. Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla on paljon painitapahtumia pitkin kautta eritasoisille harrastajille.

Kilpailukalenteri ja tulokset

Täältä löydät kilpailukalenterin painiliiton alaisten kisojen osalta. Löydät sivuilta myös tulokset jo käydyistä kisoista.

Kasperi Karppinen, ykkönen Mälarcupenissa 2018.

Tähtipainit

Painikoululaisille ja nassikoille suunnattujen tähtipainien aikataulut, sarjat ja tulokset sekä tähtipainipisteet voi tarkistaa täältä.

Tähtipainien tiimellyksessä.