Painikoulu ja nassikkapaini

Painikoulu ja nassikkapaini 2018

Varsinaiseen painikouluryhmään kuuluu n. 7-12 -vuotiaita painiuraansa vielä aloittelevia poikia ja tyttöjä. Toisen ryhmän muodostavat nassikat eli noin 4-6 -vuotiaat pojat ja tytöt. Painikoulun ja nassikkapainin valmentajina toimivat Rami Ahonen, Mikko Suominen, Samuli Ahmaoja ja Jari Räihä. Harjoitusvuorot ja maksut löydät täältä:

Harjoitusvuorot ja maksut

Uudet tulokkaat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia tai osallistumaan painikoulun harjoituksiin muutaman kerran aivan ilmaiseksi, ja jos harrastus vaikuttaa mielekkäältä, voi maksaa harjoitusmaksun sekä painilisenssin. Lisätietoja vuoden 2017 lisenssijärjestelmästä Painiliiton sivulta http://www.painiliitto.net/painijoille/lisenssit .

Paini on erinomainen aloituslaji lapsille, sillä se tarjoaa monipuolisia harjoituksia ja kehittää lapsen motorisia taitoja. Lisäksi se on mahtava kanava purkaa ylimääräistä energiaa ja vielä edullisesti.

Harjoitusvarusteet

Harjoitusvarusteiksi kelpaavat aluksi mainiosti t-paita ja shortsit. Valitse napittomat, vetoketjuttomat vaatteet. Jalkineina voimistelutossut tai muut sisätossut tai sukat. Jos painia innostuu jatkamaan, on vuorossa trikoiden ja varsinaisten painitossujen hankinta. Seuran valmentajan Rami Ahosen kautta painivarusteet saa tilattua kätevästi ja edullisesti. Tähtipainikilpailuissakin voi painia vielä ilman virallista varustusta. Lisäksi reppuun tarvitaan pyyhe ja vesipullo sekä puhtaat vaihtovaatteet. Harjoitusten jälkeen käydään aina suihkussa. Huomioi ennen harjoitusta, että kynnet ovat lyhyet ja pitkät hiukst sidotut. Kellot ja korut eivät myöskään kuulu painimolskille.

Painikouluun voit ilmoittautua täällä: Ilmoittautuminen painiryhmiin