Painikoulu ja nassikkapaini

 

Painikoulu ja nassikkapaini 2018

 

Varsinaiseen painikouluryhmään kuuluu n. 7-12 -vuotiaita painiuraansa vielä aloittelevia poikia ja tyttöjä. Toisen ryhmän muodostavat nassikat eli noin 4-6 -vuotiaat pojat ja tytöt. Painikoulun ja nassikkapainin valmentajina toimivat Rami Ahonen, Mikko Suominen, Samuli Ahmaoja ja Jari Räihä. Harjoitusvuorot ja maksut löydät täältä:

Harjoitusvuorot ja maksut

Uudet tulokkaat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia tai osallistumaan painikoulun harjoituksiin muutaman kerran aivan ilmaiseksi, ja jos harrastus vaikuttaa mielekkäältä, voi maksaa harjoitusmaksun sekä painilisenssin. Lisätietoja vuoden 2017 lisenssijärjestelmästä Painiliiton sivulta http://www.painiliitto.net/painijoille/lisenssit .

Paini on erinomainen aloituslaji lapsille, sillä se tarjoaa monipuolisia harjoituksia ja kehittää lapsen motorisia taitoja. Lisäksi se on mahtava kanava purkaa ylimääräistä energiaa ja vielä edullisesti.

 

Harjoitusvarusteet

 

Harjoitusvarusteiksi kelpaavat aluksi mainiosti t-paita ja shortsit. Jalkineina voimistelutossut tai muut sisätossut. Jos painia innostuu jatkamaan, on vuorossa trikoiden ja varsinaisten painitossujen hankinta. Tähtipainikilpailuissakin voi painia vielä ilman virallista varustusta. Lisäksi reppuun tarvitaan pyyhe ja vesipullo sekä puhtaat vaihtovaatteet. Harjoitusten jälkeen käydään aina suihkussa.

 

Painikouluun voit ilmoittautua täällä: Ilmoittautuminen painiryhmiin