XXII Helsinki Power Week 2017

Vuoden 2012 leiriläisiä
2015 leirillä valmentajina olivat Harri Ojala, olympiavoittaja Pertti Ukkola, Jukka Loikas, Tomi Rajamäki sekä Veli-Karri Suominen.

XXII HELSINKI POWER WEEK PAINITAPAHTUMA 26.7.-30.7.2017

Harjoitukset, majoitus ja ruokailu

Kallahden peruskoulu, os. Kallvikinniementie 1, 00980 HELSINKI

(Eniron karttasivu 55, ruutu DU-78)

Aika

Kansainvälinen viisipäiväinen tapahtuma alkaa keskiviikkona 26.7. ilmoittautumisilla Kallahden koululla klo 12 mennessä. Ennen avajaisia pidetään kaikille painijoille terveystarkastus. Avajaiset ja infotilaisuus pidetään klo 12 ja sen jälkeen osallistujat jaetaan ryhmiin. Power week päättyy sunnuntaina 30.7. Raimo "Sumo" Karlssonin kv. muistopaineihin.

Osallistujat

Tapahtuma on tarkoitettu kohtuullista kilpailukokemusta omaaville 7-20 vuotiaille pojille ja junioreille. Tapahtumassa harjoitellaan Kreikkalais-roomalaista painityyliä.

Power weekille tulee joukkueita Ruotsista, Eestistä, Venäjältä ja Suomesta. Jos haluaa saada vaihtelua oman salin harjoituskumppaneihin, niin täältä niitä löytyy!

Valmennus

Harjoitusosion vetäjinä toimivat olympiavoittaja Pertti UkkolaHarri Ojala Ruotsista, Grigori Davidyan ja Sergey Kovalenko Venäjältä, seuran oma valmentaja Jukka Loikas sekä Tomi Rajamäki. Lisäksi harjoituksia tulee vetämään muitakin valmentajia, joiden nimiä vahvistetaan myöhemmin.

Maksut

Osallistumismaksu on 175 € sisältäen harjoitukset, majoituksen, ruokailut, sekä leirin aikana tehtävät retket, mm.matkat Linnanmäelle ja Uimastadionille, makkaranpaistoa, pelejä ja muuta mukavaa. Osallistumismaksuun sisältyy myös sunnuntain kilpailut. Maksut on suoritettava VV:n tilille Danske Bank  IBAN FI2480018710038071, Viipurin Voimailijat r.y. viimeistään perjantaina 21.7.2017. Kirjoittakaa viestiin osallistujan nimi, tai, jos useampia, seuran nimi.

Ilmoittautuminen

Kirjallisesti: Petri Toivola, Karakalliontie 3 F 60, 02620 ESPOO tai sähköpostiosoitteeseen Petri.Toivola@pp.inet.fi tai tämän sivun alareunassa olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Tiedustelut

Petri Toivola, puh. 040-536 2926; petri.toivola@pp.inet.fi

Rami Ahonen, puh. 040-867 2499; rami.ahonen@matbear.fi

Muistettavaa

Mainitkaa nimi, seura, paino, syntymäaika, yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Ottakaa sekä makuupussi että -alusta tai vain kohtuullisen kokoinen ilmapatja (= ei valtava!) mukaan. Huom! Mukaan otettavat rahat voi turvallisesti säilyttää kioskissa.

Terveystarkastus

Kaikki tulijat tarkastetaan tapahtuman alussa.

TERVETULOA "STADIIN BROTAAMAAN"!

Viipurin Voimailijat r.y.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Leiripaikan sijainti sähköisten karttapalvelujen avulla