XXIII Helsinki Power Week 2021

Harjoitukset

Merilahden peruskoulun Kallvikinniementien toimipisteen liikuntahalli, Kallvikinniementie 1, 00980 Helsinki

Majoitus ja ruokailu

Merilahden peruskoulu, Kallvikinniementien toimipiste, Kallvikinniementie 1, 00980 Helsinki. Leiripaikka sijaitsee Kallahdenniemellä erittäin kauniilla paikalla, vieressä on useita uimarantoja ja luonnonsuojelualue.

Aika

Kansainvälinen viisipäiväinen leiri alkaa keskiviikkona 28.7.2021 ilmoittautumisilla Merilahden koululla klo 11:30 mennessä. Leirin avajaiset ja infotilaisuus pidetään klo 12 ja sen jälkeen leiriläiset jaetaan ryhmiin. Ensimmäinen harjoitus alkaa klo 13. Leiri päättyy sunnuntaina 1.8.2021 XII Raimo ”Sumo” Karlssonin muistopaineihin.

Osallistujat

Leiri on tarkoitettu kohtuullista kilpailukokemusta omaaville 7—20-vuotiaille pojille ja junioreille. Leirille tulee joukkueet Virosta, Ruotsista ja Venäjältä, joten hyviä harjoitusvastustajia on vaihtelunhaluisille tarjolla!

Valmennus

Leirin vetäjinä toimivat olympiavoittaja Pertti Ukkola, Harri Ojala Ruotsista, Grigori Davidyan ja Sergey Kovalenko Venäjältä, seuran oma valmentaja EM-pronssimitalisti Jukka Loikas sekä moninkertainen suomenmestari Tomi Rajamäki. Leirillä harjoitellaan kreikkalais-roomalaista painityyliä.

Maksut

Leirimaksu on 195 €  sisältäen harjoitukset, majoituksen, ateriat, sisäänpääsyn ja matkat Uimastadionille ja Linnanmäelle, makkaranpaistoa, pelejä ja muuta mukavaa. Leirimaksuun sisältyy myös kilpailut. Maksut on suoritettava viimeistään keskiviikkona 28.7. Danske Bankin tilille: Viipurin Voimailijat ry IBAN FI2480018710038071. Kirjoittakaa viestiin leiriläisen nimi tai, jos useampia, niin seuran nimi.

Sähköpostilla: petri.toivola@pp.inet.fi tai lomakkeella tämän sivun alaosassa

Tiedustelut

Petri Toivola, puh. 040-5362926
Rami Ahonen, puh. 040-8672499

Muistettavaa

Mainitkaa nimi, seura, syntymäaika, paino, yhteyshenkilön puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Ottakaa sekä makuupussi että -alusta tai vain kohtuullisen kokoinen ilmapatja (= ei valtava) ja lenkkeilyvarusteet mukaan leirille. Huom! Mukaan leirille otettavat rahat voi turvallisesti säilyttää  leirikioskissa (suositeltavaa).

Terveystarkastus

Kaikki leirille tulijat tarkastetaan leirin alussa.

TERVETULOA  "STADIIN  BROTAMAAN"!

Viipurin Voimailijat ry